21 noiembrie 2011


Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Razbunarea ta nu va cunoaste limite, iar uneltirile impotriva partenerului nu se vor opri pana ce nu-ti vei elibera furia. Asadar, partenerul tau ar face bine sa se gandeasca de doua ori inainte de a calca stramb.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Simti cum totul se naruie in jurul tau, ramai socata pentru multa vreme, insa gasesti de fiecare data puterea de a merge mai departe. Odata ce ai fost inselata, increderea ta in partener sa naruie definitiv si nimic nu te mai convinge sa ramai in acea relatie.


Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Nici nu-ti mai bati capul odata ce ai aflat ca partenerul tau te-a inselat. Lui trebuie sa-i fie foarte clar ca nu mai are ce sa discute cu tine si ca nimic nu te va mai aduce inapoi. Odata infaptuit pacatul, tu iti vezi de drumul tau.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Nu vei plange pe umerii prietenilor, deoarece esti o fire singuratica si preferi sa infrangi greutatile vietii de una singura. Iti construiesti un scut in jurul inimii pentru a te proteja de orice te-ar putea rani, iar daca partenerul te insala tu stii cel mai bine sa suferi in tacere si sa te refaci repede dupa soc.

Leu (22 iulie - 22 august)
Intr-o relatie iti place sa te joci, pentru ca stii ca verbul "a pierde" nu face parte din vocabularul tau... Nici nu poti sa concepi ca partenerul te-ar putea insela. Tendinta ta de a dramatiza totul va cunoaste cote maxime in aceasta situatie. Dar aminteste-ti ca tu ai o capacitate fantastica de a lua totul de la zero!

Fecioara (23 august - 22 septembrie)
Ai nevoie de stabilitate intr-o relatie ca sa fii fericita si implinita, de aceea fidelitatea partenerului este esentiala. Si cum tanjesti dupa perfectiune, e clar ca partenerul tau nu mai are ce sa caute in viata ta daca te trateaza cu lipsa de respect si iti insala increderea

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)
E posibil sa-l ierti daca te-a inselat, dar de uitat nu vei uita niciodata acesta tradare. Ai tendinta de a te intoarce mereu in trecut si ii vei scoate ochii mereu cu aventura pe care a avut-o. Increderea s-a dus si ea, odata ce ai aflat ca te-a inselat!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Daca ai fost inselata, nu uiti niciodata acest lucru si poti sa reactionezi foarte violent si fara mila. Nu te lamentezi si mergi inainte, fara a te compromite.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)
Daca ai fost inselata, dezamagirea ta nu cunoaste limite. Suferi foarte mult, dar finalul este "scris" de indata ce descoperi ca iubitul tau este infidel. Il renegi si nici nu vrei sa mai auzi de el, deoarece iti este imposibil sa treci cu vederea infidelitatea.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Esti fidela celui ales de tine, iar daca increderea iti este inselata, nu ierti foarte usor, pentru ca pui mare pret pe investitia sufleteasca. Dar, fiind o persoana foarte rationala vei stii intotdeauna sa iei deciziile corecte, fie ca este vorba despre iertare sau uitare.

Varsator (21 ianuarie - 18 februarie)
Fiind o fire mai independenta, infidelitatea partenerului nu te poate lua prin surprindere. Nu pui foarte mare pret pe relatiile de lunga durata, asa ca vei putea renunta destul de usor la o persoana care ti-a tradat increderea, cu conditia ca acel cineva sa nu fie omul langa care credeai ca-ti vei petrece toata viata.

Pesti (19 februarie - 20 martie)
Atunci cand iubesti, esti in stare sa oferi totul, fara a cere ceva in schimb, dar cand esti ranita, devii foarte razbunatoare. Iti place sa stii ca barbatul ales are nevoie permanenta de tine. E clar ca daca te insala s-au terminat zilele bune pentru el! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu