3 octombrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
DA… trebuie sa fac precizarea asta…Am folosit , folosesc si o sa mai folosesc cuvantul “taran” in diferite structuri…si ca sa nu se simta NIMENI jignit fac acum precizarea asta…tarziu/devreme nu stiu cum e… ideea e ca o fac.
Cand zic “taran” nu ma refer la unu’ care sta in mediu rural ca saracu’ n’are nicio vina si nici eu n’am nimic cu el…zic taran cuiva care se comporta ca unu’ din taranii aia veritabili,autentici care atunci cand vorbesc ca sa se faca intelesi dau cu o bata in masa si mana libera si’o invart deasupra capului. Aia gen oamenii pesterii care au in minte un singur gand “faci ca mine ca eu sunt puterea absoluta sau te omor”. Oamenii astea pe care ii numesc eu tarani sunt niste oamani care pur si simplu sunt idioti si se comporta ca atare…si ca sa nu le zic tampiti, idioti in fata le zic tarani…ca asta sunt…niste oameni care au un creier mult prea neted ca sa poata sa faca niste legaturi intre neuroni si sa zica ceva calumea sau sa faca ceva bun…exact ca oamenii pesterilor…ca taranii aia de pe vremea lui Pazvante Chioru’ care cand vedeau un bec ca lumineaza credeau ca cine stie ce minune se intampla. Asa e si acum…un “taran” din asta viseaza ceva si cand isi da seama la ce s’a putut gandii mintea lui neteda ca o oglinda  crede ca e un fel de Dumnezeu in domeniu si se grabeste sa si faca asa.
Ceva aseamantor cu o forma putin evoluata a unui cocolar/pitipoanca.
Deci….ca mi’e lene sa dezvolt ideea prea tare…cand zic “taran” ma refer la cu totu’ altceva inafara de un om care sta in mediul rural.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu