15 octombrie 2011

Berbec
   Nativul zodiei Berbec este o persoana activa, curajoasa si plina de energie. Are spirit de echipa si intotdeauna vine cu cele mai bune solutii pentru a rezolva o problema. Insotit de curaj, nu da inapoi de la nici o provocare si nu-si abandoneaza prietenii la greu. Berbecul este un om generos si afectuos cu un simt al datoriei adanc inradacinat. Dorinta de succes il va impinge spre reusita in plan profesional. De asemenea, are o buna rezistenta la efort si este un bun sfatuitor.
   Berbecul atrage sexul opus prin sensibilitate si umor. Este foarte pasional si daca se indragosteste cu adevarat, nu-si va ascunde sentimentele. In pat Berbecii sunt spontani, dominati de pasiune si imaginatie. Acorda importanta comunicarii in pat, fiind preocupati sa-si satisfaca atat propriile placeri, cat si cele ale persoanei iubite. 
Taur
   Taurul este o persoana rafinata, sensibila si echilibrata. In general om de cuvant, nativul zodiei iti va intinde intotdeauna o mana de ajutor in situatiile extreme. Inzestrat cu simt artistic, apreciaza arta si in general tot ce e frumos. Adora plimbarile in natura, fiind o persoana traditionalista. In general pasnic,
   Taurul nu agreeaza conflictele si nu se implica in actiuni care nu-i inspira incredere. 
In dragoste este un partener stabil cu sentimente durabile. In pat este foarte tandru, senzual si va transforma sexul intr-o devarata arta. Este un partener stabil, cu picioarele pe pamant si va suferi mult daca este dezamagit. 

Gemeni
   Nativii zodiei Gemeni sunt persoane agile, cu bun simt, foarte sociabile. Inzestrati cu o capacitate excelenta de comunicare, creativitate si talent diplomatic, se descurca foarte bine pe plan profesional. Gratie unei personalitati flexibile, se adapteaza foarte usor si la schimbari. Sarmanti si seducatori, ies in evidenta foarte usor.
   Sunt extrem de vorbareti, comunicarea fiind si principala arma de seductie. Persoane vesele si optimiste isi pastreaza vesnic tanar spiritul adolescentin.
   In dragoste sunt romantici si foarte pasionali. Foarte curiosi, Gemenii isi doresc sa afle cat mai multe despre partenerii lor. Apreciaza comunicarea in cuplu, cadourile surpriza si declaratiile de dragoste. Vor oferi in schimb tandrete, atentie si vorbe de iubire la fel de afectuoase.
Rac
  Racul este probabil cel mai sentimental semn al zodiacului. Imaginatia, sensibilitatea si intuitia sunt cele mai de pret daruri ale lui. Este tolerant si in relatiile cu cei din jur, fiind un bun sfatuitor. Fire temperamentala, isi controleaza emotiile destul de bine. Tine la intimitatea personala si nu vorbeste niciodata mai mult decat trebuie decat cu persoanele de incredere.
  Racul este foarte protector in dragoste. Cauta liniste si siguranta, oferind in schimb fidelitate si incredere absoluta.
  Tinde catre stabilitate si viseaza la un camin echilibrat alaturi de persoana iubita. Nu-i plac certurile si rareori se angajeaza in conflicte violente.
Leu
   Nativul zodiei Leu are o vointa puternica, fiind capabil sa gaseasca solutiile corecte si in momentele de criza. Inventiv si stapan pe sine, trece peste orice obstacol pentru a-si atinge scopul propus. Desi are un spirit de lider innascut, apreciaza si parerile apropiatilor, fiind intotdeauna atent sa-i rasplateasca pe cei care l-au ajutat. Bun organizator, este o prezenta tonica pentru cei din jur; stie intotdeauna sa destinda atmosfera cu glume si voie buna. 
   In cuplu este romantic si adora sa-si surprinda perechea cu declaratii de dragoste si cadouri surpriza. Da dovada de principii solide cand se implica intr-o relatie serioasa. In plan sexual, nativul zodiei Leu este foarte pasional si inventiv. 
Fecioara
   Fecioara este o persoana rationala, discreta, si amabila. Bine ancorata in prezent, nu traieste cu capul in nori si stie foarte bine ce isi doreste de la viata. Chibzuita si practica, poate impaca foarte bine cariera cu viata de familie. Este foarte atenta la detalii si gratie spiritului analitic-rational, citeste foarte bine oamenii din spatele vorbelor.
   In dragoste este imprevizibila, jucausa. Fecioarei ii place sa cucereasca , dar totodata, adora sa fie sedusa. Inzestrata cu un aspect fizic deosebit, atrage ca un magnet sexul opus fara prea mare efort. In pat joaca diferite roluri si tine cont de dorintele partenerului. 
Balanta
   Nativul zodiei Balanta este o persoana meditativa, sociabila si plina de candoare. In cariera, isi gaseste mereu drum spre succes, fiind un bun colaborator. Apreciaza ordinea si dreptatea. Nativii zodiei Balanta pot avea si inclinatii artistice, manifestand o puternica atractie catre lectura, muzica sau dans. Intr-o relatie, tinde catre stabilitate si casatorie.
    Este un partener fidel, seducator, care tine seama de dorintele celuilalt. Odata ce s-a indragostit, doreste sa imparta totul cu persoana iubita. Balanta este foarte senzuala, delicata si apreciaza persoanele cu spirit umanitar, idealiste si inventive. 
Scorpion 
   Nativii zodiei Scorpion sunt persoane hotarate, carismatice si foarte interesante. Au o personalitate puternica si reusesc sa iasa cu zambetul pe buze din orice incurcatura.
   Intuitivi, presimt dificultatile si, gratie unui fler formidabil, identifica usor personalitatea celorlalti. Totodata, Scorpionul este o persoana sansibila, generoasa, dornica sa-i ajute pe ceilalti. 
In dragoste, Scorpionul este foarte senzual, loial, dedicat persoanei iubite. La inceput poate parea misterios, insa aceasta este doar una dintre metodele preferate de seductie. In pat stapaneste o arta desavarsita de cucerire si este foarte pasional.
Sagetator
   Sagetatorul este o persoana foarte corecta, generoasa si inteleapta. Pune mai presus de orice corectitudinea si moralitatea, fiind matur in gandire si independent. Este o persoana foarte ambitioasa si incearca sa se autodepaseasca de fiecare data. Isi doreste sa fie cat mai original in tot ceea ce face, starnind interesul si admiratia celorlalti pentru caracterul sau.
   Sagetatorul are un simt al umorului foarte bine dezvoltat si iubeste distractia. Intr-o relatie apreciaza un partener la fel de jovial, sociabil, alaturi de care poate comunica deschis. Are o imaginatie bogata si este protector cu persoana iubita. 
Capricorn 
  Capricornul este o persoana realista, cu capul pe umeri care stie ce sa ceara de la viata. Este caracterizat de un simt practic deosebit si dorinta de stabilitate pe toate planurile. Este o persoana intelectuala, care isi doreste sa atinga un anumit nivel in viata sociala. Din partea apropiatilor va dobandi respect si incredere, fiind un om de cuvant care stie sa-si respecte promisiunile. 
  Capricornul afiseaza o atitudine cuceritoare si pasionala intr-o relatie, care-l face pe celalalt sa se simta apreciat, dorit si iubit. Ii place sa surprinda in asternuturi, fiind dornic sa raspunda cererilor partenerului.
Varsator 
  Varsatorul este foarte sensibil, generos si hotarat. Se impaca foarte bine intr-un colectiv si gratie simtului practic, se va remarca in cariera. Nativul zodiei este o persoana libera si moderna, mereu cu un pas inaintea celorlalti. Viata lui este intotdeauna plina de neprevazut, asadar n-ai cum sa te plictisesti alaturi de un Varsator. Este o persoana flexibila care se adapteaza foarte bine la schimbari.
   Intr-o relatie este inainte de toate un bun sfatuitor, alaturi de care poti sa vorbesti deschis despre orice problema. Fermecator si imprevizibil, adora sa-si surprinda partenerul. Este foarte pasional si atasat, iar in pat poate da dovada de multa imaginatie si nonconformism. 
Pesti
    Pestii sunt persoane foarte sensibile la problemele celorlalti, amabili si idealisti. Au un simt estetic deosebit si pot avea talente in mai multe domenii. Foarte carismatici, stiu sa se faca placuti in societate, fiind foarte vorbareti si cooperanti. In plan profesional cauta o meserie care sa le satisfaca atat nevoile financiare cat si cele spirituale. Se remarca prin perseverenta, originalitate si ambitie.
   In dragoste are nevoie de foarte multa dragoste si atentie. La randul sau, se va darui total partenerului, oferindu-i in plus incredere si fidelitate. Este foarte visator, romantic si sensibil. In general tolerant, nu agreeaza conflictele si evita confruntarile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu