7 octombrie 2011

BERBEC- Nativii Berbec se afla poate printre cei mai sensibili nativi ai horoscopului, insa se refac si se recompun destul de repede dupa o despartire. Iubesc intens, insa nu stiu sa urasca. Daca i-ai ranit, cel mai probabil ca se vor retrage in carapacea lor, vor suferi o perioada de timp, dupa care isi vor dori sa se indragosteasca din nou. Daca se si indragostesc din nou, atunci chiar pot sa spuna ca te-au iertat. Nu pot insa sa-si uite fostele iubiri, rezervand fiecareia in parte un dosar special pe care scrie “Amintiri eterne”.
TAUR- Taurul nu are decat 3 variante dupa o despartire: sa urasca si sa se razbune, sa uite si atat sau sa intrerupa toate legaturile cu persoana respective. Dintre toate variantele, ultima este cea mai plauzibila. In momentul in care a incheiat o relatie, Taurul isi spune ca asa a fost sa fie si nimic mai mult. Sterge toate urmele fostei iubiri, anihileaza toate amintirile si merge mai departe. Fara resentimente, fara ura, fara regrete, incercand doar ca de acum inainte sa-i fie mai bine. Daca ajunge sa urasca pe cel pe care l-a iubit si inca mentin legaturile, va incerca sa se razbune in maniere grosolane si urate.
GEMENI- Gemenii sunt orgoliosi si extrem de ranchiunosi cu cei care le-au gresit, mai ales daca i-au si iubit. Pentru ca nu poate sa accepte pur si simplu (chiar daca afirma exact contrariul),va incerca sa denigreze, sa lanseze barfe, sa arunce cu noroi in tot ceea ce a fost frumos. Cu siguranta, nu te va uita o viata intreaga pentru ceea ce i-ai facut.
RAC- In perioada imediat urmatoare unei despartiri, Racul va incerca sa te faca sa te simti vinovat pentru despartire, invocand toata puterea lui de convingere si insotind-o cu disperare, implorare si argumente pe masura. Imediat va adopta cea mai demna atitudine si nu va dori sa mai auda de tine in vecii vecilor. Va nega ca te-a iubit odata, iar daca dai nas in nas cu el iti va striga ca te uraste, incercand mici demonstratii. Adevarul este insa altul: te iubeste si te va iubi mereu.
LEU – Cu toate ca este una dintre cele mai puternice personalitati ale horoscopului, Leul este si el slab in fata iubirii. Sufera imens dupa o despartire, insa va incerca sa demonstreze ca el nu se lasa afectat si nici calcat in picioare. In mod sigur nu iti va trimite mesaje siropoase cu “mi-e dor de tine”, “iarta-ma” sau “nu vrei sa ne impacam?”. Daca l-ai parasit, Leul va incerca sa se razbune cautandu-si rapid un partener si expunandu-se cu el in vazul lumii si mai ales al tau. Este maniera lui de a te sfida si de a-ti spune ca te-a urat pentru ceea ce i-ai facut, dar ca acum ii esti indiferent.
FECIOARÄ‚ – Dupa o despartire, Fecioara are impresia ca lumea ii fuge de sub picioare si nici nu isi va gasi cuvintele potrivite ca sa-ti spuna cat de rau ii pare. Chiar daca nu ar recunoaste-o nici in ruptul capului, foarte probabil ca va suspina dupa tine o viata intreaga. Chiar daca relatia nu mai mergea bine de ceva timp, sensibila si depinzand emotional de partener, pentru Fecioara despartirea este unul dintre lucrurile cele mai rele care i se pot intampla vreodata. Cu toate acestea, nu veti intalni o fiinta mai demna si mai curajoasa decat Fecioara. Nu te va uri, ci cu tristete si resemnare, isi va accepta soarta. Poate vreodata va mai gasi curajul sa se indragosteasca din nouâ…
BALANţÄ‚ – Fiinta echilibrata de obicei, nu te astepta totusi ca o Balanta sa reactioneze calm si linistit dupa o despartire. Reactiile sale sunt violente si explozive, iar toata energia sa se va canaliza inspre a-i dori raul fostului partener. Amenintarile nu sunt deloc excluse, insa pe masura ce socul emotional se atenueaza, Balanta va ajunge la concluzia ca aceasta a fost cea mai inteleapta decizie pe care au putut doi oameni sa o ia vreodata. Ura sa pentru cel pe care l-a iubit odata este temporara. Nu va ajunge niciodata sa-si puna amenintarile in practica.Pasul urmator va fi sa isi doreasca alaturi de ea pe cineva care sa nu o mai raneasca.
SCORPION- Pare ciudat si anormal ca Scorpionul, unul dintre cei mai puternici razbunatori ai horoscopului, cu toti nervii lui si toata energia lui vindicativa, se va limita la a-si uri fostul partenerâ… si atat. Daca a fost parasit insa, ranchiuna si resentimentele lui te vor urmari o viata intreaga si nu te va ierta nici pe patul de moarte. Scorpionul poate trece cu usurinta peste despartiri, insa nu si peste cele de care s-a facut el insusi vinovat. Deoarece este un perfectionist din nastere si nu isi accepta propriile greseli, va suferi enorm daca se va simti vinovat de despartire si se va zbate sa obtina iertarea.
SÄGETÄTOR – Cavaleri si gentili, cu un simt al dreptatii bine inradacinat, nativii din Sagetator sunt cei care ne demonstreaza ca, in ciuda sentimentelor contradictorii si coplesitoare pe care le aduc, despartirile pot fi frumoase. Un Sagetator gaseste de cuviinta ca este onorabil sa te desparti in termini amiabili de persoana care obisnuia sa te faca fericita. Asadar, sa nu te mire daca la despartire Sagetatorul iti va da un cadou, iti va inmana flori sau o scrisoare. Este modalitatea lui de a-ti spune ca nu o sa te uite niciodata si ca iti este recunoscator pentru tot ce i-ai oferit.
CAPRICORN-Capricornul este una din cele mai orgolioase zodii ale horoscopului si inima sa nu cunoaste toleranta daca este ranit tocmai de cel pe care l-a iubit . Daca se vede in postura de a fi parasit, va spune in stanga si in dreapta cat de mult sufera si cat de mult l-ai nedreptatit, isi va cere lucrurile inapoi sau le va arunca pe ale tale din casa, va striga in gura mare ceea ce i-ai facut si ca lucrurile nu vor ramane aici. Actioneaza verbal, dar si prin fapte, iar razbunarea lui poate fi teribila. Pentru Capricorn, granita dintre cele doua sentimente este subtire si o incalca adesea. Pe cat de pasional iubeste, pe atat de intens poate ajunge sa urasca. Daca el este cel care initiaza despartirea, pe cat posibil – avand in vedere impulsivitatea lui- va incerca sa dea dovada de tact si diplomatie.
VÄRSÄTOR- Pentru Varsator, iubirea nu se poate transforma nici in ura, nici in dorinta de razbunare, nici in uitare daca a fost o iubire adevarata. Idealist si pasional din fire, Varsatorul pluseaza mult pe amintiri si pe felul in care fosta sa relatie i-a marcat viata. Oricat de rau ar fi mers relatia sa, Varsatorul isi va construi in mintea sa o imagine pozitiva si idealista a relatiei. Nu stie sa urasca si nici sa ramana indiferent. Chiar daca va gasi puterea de a merge mai departe, va continua sa-si iubeasca in continuare fostul partener. Adeseori se agata cu disperare de trecut, refuzand sa cunoasca alte persoane pana in momentul in care nu se simte pregatit pentru o noua iubire.
PESTI-Pestii nu stiu sa urasca si nici sa tina ranchiuna si dusmanie, dar urasc sa fie nevoiti sa urasca. Daca tin la o persoana, iubirea lor va fi blajina si echilibrata, iar sentimentele lor sincere si adevarate. Pune-i sa strige apoi, dupa despartire, cat de mult de urasc ca nu o sa creada nici ei. Ura pestilor nu se manifesta decat verbal si la suprafata, caci in interiorul lor constientizeaza ca iubirea, ca si ura, se sterg odata cu trecerea timpului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu