31 octombrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , ,
Cauciucurile de iarna sunt obligatori…anul trecut erau obligatorii doar 2 …acum toate 4. Ma gandesc eu cu mintea mea de pieton …daca ai caucicuri de iarna nu o sa mai derapezi? Ba eu cred ca da...poate ma insel…nu’s niciun expert in domeniu…dar pe gheata aluneci si cu lanturi daca ai viteza. Adevaratele probleme mie mi se par altele in trafic…nu ce cauciucuri are masina.
Mai se dau si amenzi incredibil de mari daca nu le ai…iar un caucic din asta de iarna…costa destul de mult.
Da’ unul d’asta care are cauciucuri de iarna o sa acorde mai multa prioritate la trecerile de pietoni nesemaforizate? Sau o sa treaca la semafor numai pe verde? Nu o sa mai ramana blocat in trafic?
Nu frate…o sa mearga cu aceasi viteza mare , nu o sa bage de seama ca sunt pietoni angajati in trecerea strazii daca nu e un semafor acolo, daca semaforul e portocaliu nu o sa astepte sa se faca rosu si dupa iar verde sa plece si o sa ramana blocat in trafic  si o sa injure de toti mortii si vii .
Degeaba sunt obligatorii cauciucurile astea de iarna…ca daca soferul e idiot …si merge el cu 120km/h pe gheata…poti sa ai tu toate 4 cauciucurile de iarna si lanturi ca tot derapezi.
Cand e vara? Cand e vara trebuie sa schimbam cauciucuri de vara? Sau primavara de primavara? Sau toamna de toamna? Nu …da’ iarna cica trebuie sa aiba masina toate cauciucurile de iarna…da’ anu trecut de ce erau obligatorii doar 2 si acum sunt toate 4?...eu cred ca legea asta e o risipa de bani…din partea cetatenilor nu a parlamentului/parlamentarilor.
Si cu cauciucuri de iarna si fara..daca vrei sa fi “viteazul “patinuarului” ” tot in sant/pom/gard ajungi.
Asta e doar pararea mea…nu’mi pasa daca cineva nu e de acord cu mine…fiecare cu parerile lui…dar eu o sa’mi sustin conculuzia pana la final.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu