21 iulie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,
In ultimul timp am tot zis ca o sa pun ceva aici…dar mi’a fost si inca imi e foarte lene. Cand incepe vara nu stiu de ce dar parca incepe “boala” sa’si faca efectul. Imi e lene si sa mananc serios. Si acum…imi e foarte lene sa apas butoanele pe tastatura.
Poate daca era ceva conectat la mintea mea era altfel…adica sti eu sa gandesc si calculatoru sa execute…dar frate pana cand si mintii mele ii e lene. Si noaptea ii e lene sa intoarca foaia din scenariu de vise…se repeat visu de lene ce imi e.
Cred ca daca lenea ar durea…as fi in coma acum.
Nu e la fel si la voi? Bine nu cred ca intr’o stare atat de avansata ca asta se poate intalnii doar la mine…sa dormi 14h/zi si sa’ti fie prea lene sa te trezesti …deci sa dormi in continuare. Sa’ti fie prea lene sa te duci pana in bucatarie sa mananci deci sa nu mananci…sa’ti fie prea lene sa te dai jos din pat sa te duci pana la calculator(nici 1m) sa schimbi filmu.
Lenea e o boala grea…care in timp de vara e in stare critica…si avanseaza…acum imi e atat de lene sa scriu asta…dar ar trebui adica a trecut ceva timp de cand nu am mai scris nimic….dar nici subiecte nu’mi vin in minte acum…imi e mult prea lene sa ma gandesc la ceva.
Am auzit chiar ca lenea e pacat…nu mai ajung la Sf Petru…dar cum poate sa fie lenea pacat? Pe cine omor? Inafara de timp …. Pe cine deranjez?...nici nu sti ca sunt acolo ..
E un tip…probabil important eu n’am auzit de el recunosc….si mi’a fost prea lene sa aflu ceva chiar si dupa ce am citit…dar stiu ca are dreptate…”lenesul are totdeauna chef sa faca ceva, dar incepand de maine”, Luc de Clapiers a zis asta. Eu mereu am chef sa fac ceva..dar mi’e prea lene sa ma apuc.
Deci sa’i ascultam pe guess who si grasu xxl caci versurile lui adevarata lege rostesc “AZI NU!”
dreptate mai au si ei 
acum imi e prea lene sa mai scriu ceva...am plecat inapoi in pat ....Ca mi'e lene de ma doare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu