31 mai 2011

Am auzit destul de des ca de la ura pana la iubire e doar un pas. Dar ma gandesc…daca de la ura la iubire e doar un pas, matematic, aritmetic, geometric cum vreti voi nu ar trebui sa fie tot doar un pas si de la iubire la ura? Ciudat este ca am auzit de cazuri reale care erau gen “te urasc pentru ca te iubesc”…deci DA! de la ura la iubire se pare ca e doar un pas…dar mie mi se pare ca de la iubire la ura e mult mai mult decat un simplu pas…de ce? Adica nu ar trebui sa fie exact acelasi lucru?Daca te gandesti matematic da e acelasi lucru, distanta dintre x si y= dinstanta dintre y si x. Dar  de ce e atat de greu sa urasti pe cineva pe care iubesti? Daca pe cineva pe care urasti e asa simplu sa iubesti…de ce invers e atat de greu? Mie asa mi se pare…ca e foarte greu…poate nu e legat de mate cu distanta…poate e ca la chimie la reactiile alea ireversibile.
As vrea sa pot sa inventez eu o formula daca e ca la chimie ca sa pot sa fac asta posibil. Sa nu fie un pas intre iubire si ura sa fie un mm . De ce trebuie sa fie asta legea firii? De ce trebuie sa fie atat de greu?? Vreau sa pot sa trec de la iubire la ura la fel de usor cum trec de la ura la iubire L .
De ce daca te iubesc imi e atat de greu sa’ti spun “te urasc”? De ce nu pot sa te urasc pentru ca te iubesc? DE CE?  Nu inteleg!! Vreau sa se termine odata! Vreau sa schimb eu legea firii vreau sa fiu eu The King Of the World pentru o zi si sa schimb legea asta tampita a firii. Vreau sa fac sa fie mult mai usoara trecerea de la iubire la ura decat de la ura la iubire.
De ce trebuie sa suferi mereu daca iubesti? De ce? Nu e normal! Daca iubesti inseamna ca trebuie sa fi fericit..dar tu suferi…pentru ca tu iubesti si celalalt se plictiseste si incepe sa rada…dupa tu esti in postura de idiot/a si ea/el rade in continuare. Tu iubesti in continuare pentru ca nu poti sa urasti persoana care o iubesti….ce e asa normal la asta?? De ce e asta legea firii??? DE CE??!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu