14 mai 2011

Posted by Zdwuby | File under : , ,
*pentru a intelege trebuie citit postul anterior[scrisoare(I)]*

Draga iubitule,

            Iti multumesc ca mi’ai amintit cat de importanta sunt si cat de neimportant esti tu.Da, imi amintesc cum tu ai adormit la film si m’ai lovit in somn atat de tare incat mi’au dat lacrimile, iar tu nu puteai sa ti ochii deschisi de somn. Filmul a fost o alegere grozava de fapt, insa eu am evitat sa stau la mai putin de 2m de tine in timp ce dormi ca nu cumva sa te mai intorci ca taranii dand din maini si picioare ca nebunii.
            Ma bucur ca niciunul nu ne simtim lipsa. Da in fiecare noapte te duceam in brate pana la pat si te aruncam in el pentru ca tu erai prea beat sa’l nimeresti, iar in brate te tineam pentru ca imi era frica sa nu te ridici si sa incerci sa pleci iar pe drum sa nu cumva sa spargi ceva. Da dimineata iti spuneam ca ai dormit 2 zile si jumatate si 3nopti pentru ca atat dormeai si nu ma lasai nici pe mine sa plec pentru ca ma tineai prea strans in brate, daca tu considerai “in sfarsit te’ai trezit betivule?” un alint, atunci da imi amintesc cum te alintam dimineata.
            Ai lacrimi in ochi pentru ca iar ai venit beat aseara si nu ai putut sa dormi si ai stat mai mult in baie decat in dormitor, cu capul in wc incercand sa scoti toata bautra din tine. Da, imi amintesc, dar sunt asa defapt pentru ca tu erai prea beat si nu te puteai tine pe picioarele tale in niciuna si trebuia sa te sprijini de mine.
            Asa credeai tu iubitule ca ma ti in puf pentru ca nu apucam niciodata sa fac curatenie intr’o camera pentru ca veneai tu imediat si o intorceai pe dos, iar mancarea nu apucam sa o iau de pe aragaz ca tu deja o mancai. Da, iti cadeau pentru ca tu nu ai inteles niciodata ca tricourile tale nu sunt ascunse printre lenjeria mea si ca nu trebuie sa intorci totul pe dos incercand sa le gasesti.
            Da iubitule stiu ca esti romantic si imi aratai si aici sunt de acord cu tine, nu cred ca o sa mai gasesc pe cineva atat de romantic ca tine. Nu o sa uiti niciodata romantismul din vocea si privirea ta cand te uitai la filme porno si spuneai “ce ti’as face si eu tie asta…sau si mai rau”. Nu mai ai cuvinte sa’mi scri pentru ca niciodata nu ai stiut, acum chiar m’ai uimit ca ai reusit sa’mi scri atat. O sa avem si copii, eu cu siguranta o sa am, dar o sa’i am pe ai mei, iar tu pe ai tai. Eu o sa’i am cu un barbat adevarat, tu nu stiu sigur.
            Asteapta’ma iubitule in continuare, o sa vin intr’o zi sa’mi iau restul lucrurilor, stai linistit am sa te anunt inainte sa ma asigur ca nu o sa fi acasa.


                                                                                             Nu te saruta deloc,
                                                                                                       Ex-Iubita ta 

Un comentariu: