14 mai 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , ,
Draga iubito,

            Prin aceasta cale vreau sa iti reamintesc cat esti de importanta pentru mine si cat de important sunt eu pentru tine. Stiu ca iti e dor de mine si de toate lucrurile pe care le’am facut impreuna. Iti amintesti cand ne’am uitat la filmul ala lacrimogen la care ai plans foarte mult iar eu te tineam in brate si abia ma abtineam sa nu inchid ochii sa plang si eu? Stiu ca nu a fost cea mai buna alegere filmul ala pentru ca dupa a durat ceva timp pana ai mai vrut sa vedem altul, dar eu nu am fost suparat pentru ca stiu ca tu esti o fire sensibila, mi’ai demonstrat asta de multe ori.
            Eu iti simt lipsa aproape la fel de mult pe cat mi’o simti si tu iubito. Noaptea inainte sa adorm imi amintesc mereu cum ma tineai in brate si ma asezai in pat langa tine si dupa imi puneai mainile in jurul tau sa ma simti langa tine toata noaptea. Si dimineata inainte sa ma dau jos din pat imi amintesc cum tu erai treaza si te uitai la mine cum dorm si cand ma trezeam te uitai la mine mai profund si imi spuneai ca noaptea a fost asa de lunga, iti era dor de mine, cat ma iubeai si stiu ca inca ma iubesti, si dupa ma alintai si ma intrebai usor daca sunt sigur ca m’am trezit.
            In timp ce iti scriu aceste randuri cu lacrimi in ochi ma uit la niste poze cu noi. Cat de fericiti eram si cat ne iubeam, nu gasesc una in care sa nu ma ti in brate cu asa o forta incat se vede.
            Iubito stiu ca te’am tinut in puf si nu faceai nimic in casa, dar sa sti ca imi este dor sa ma impiedic de sutienele tale care cad din sifonier pe fata mea.
            Iubita mea sti ca eu sunt romantic de fel si iti arat cat te iubesc, si cu siguranta nu o sa mai gasesti pe cineva atat de romantic, dar acum nu mai am cuvinte sa scriu, dar te rog iubito gandeste’te la copiii nostri, pe care inca nu’i avem, dar pe care o sa’i avem. Te lasa pe tine inima sa’i lasi singuri? Stiu ca nu pentru ca ai o inima mare.

                                                                                              
                                                           Te astept acasa iubito si te sarut cu drag,
                                                                                                          Iubitul tau dulce

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu