7 mai 2011

Posted by Zdwuby | File under :
O sa “dezvirginez” blogul prin acest post[just for fun => daca nu esti ta’su smile nu se stie niciodata cine urmeaza].
Acum probabil toata lumea asteapta ceva foarte interesant si spectaculos pe o tema foarte interesanta, dar nu garantez ca asta primiti.
Am spus ca o sa scriu aici ce o sa’mi vina in minte in acel moment, acum in minte imi vin multe, dar pentru siguranta cititorilor mai bine nu postez momentan. Insa imi vin in minte si multe intrebari la care nu gasesc raspunsuri. Este o lista destul de lunga sa o insir aici si tot sa nu gasesc raspuns. De exemplu Stiti vorba aia ”speranta moare ultima” ? Pe mine ma tortureaza o multime de ganduri cand aud expresia asta…”speranta moare ultima” dar dupa aud la altii “speranta nu moare niciodata”, ce inseamna asta? Ca moare ultima sau ca nu moare niciodata? Asta e unul din ganduri , dar mai sunt multe….daca moare ultima inseamna ca e destul de batrana nu? Adica totusi vorba asta e de cand lumea si pamantu’ si speranta la fel, deci are pe putin 2011 ani, in floarea varstei chiar, as putea spune euJ, dar daca e asa de batrana cum poti tu sa mai speri ca ceva atat de “vechi si uzat”[e uzata nu?adica in 2011 ani cel putin sa tot ajuti si ajuti si ajuti si sa aduci optimismul si etc e ceva lucru nu?] iti mai poate da si tie ce vrei ? 
Eu acum as putea sa lungesc asta cateva pagini , dar pentru ce? Oricum intrebarile astea si multe altele vor ramane mereu fara raspuns. [just for fun, si stiti ca prima data nu se uita, dar nici cea mai buna nu e]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu