22 mai 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , ,

Si uite ca suntem intr’o frumoasa dimineata de 22 mai. Hmmm 22mai……22mai ma face sa’mi pun 2 intrebari: “wow, am fost printre cei alesi?” sau “iar s’a amanat sfarsitul lumii?”
Raspunsuri posibile date tot de mintea mea ar fi: cum dracu’ sa fiu printre cei alesi daca eu nu am fost de fata la numaratoare ca am dormit ca beblusii neintorsi? si la cealalta: cum sa se amane ceva ce nu se stie niciodata cand vine? Nici macar Dumnezeu nu stie mah cand o sa fie sfarsitul lumii. Asa ma apuc si eu acum sa zic ca “maine e sfarsitul lumii” si dupa ce trece ziua de maine sa zic “s’a amanat o zi” si asa in continuu pana chiar o venii sfarsitu lumii, si atunci cand toti o sa alerge de nebuni fara scapare eu o sa zic cu un zambet larg pe fata “v’am zis fraierilor ca vine sfarsitul lumii azi?” Cam asa fac si astea. Intai acum 3 ani [parca] cu gaura neagra care o sa ne omoare pe toti, deci o sa fie sfarsitul lumii. Wow am supravietuit si nu a murit nici macar o planta=> nu a venit sfarsitul lumii. Dupa toti inebuniti ca “in 2012 vine sfarsitul lumii”. S’au facut documentare si filme pe tema asta. Dupa, acum, in 2011 cand suntem aproape de 2012 si lumea incepe iar sa se agite sau sa se obisnuisca, ca asta e ultimul an din viata lor s’a scos un nou anunt despre sfarsitul lumii “nu mai vine in 2012, vine in 2013”. Da oameni buni nu  mai murim la anu’ murim peste 2 ani ca s’a gandit sfarsitul lumii sa faca un popas de un an nu stiu unde. Dupa, acum in 2011 , luna trecuta s’a anuntat ca “pe 21 mai 2011” e sfarsitul lumii. Ok iar toata lumea a sarit alarmata si s’a agitat ca murim. Nu am murit, a ramas ca o sa fie 2013, dar la anu cine da pariu cu mine ca nu moare nimeni ?[2012] si nici in 2013 pentru ca o sa se anunte ca e in 2014 si tot asa. Nu e acelasi lucru cu ce am zis eu la inceput? Ba DA! Doar ca eu nu am zis data in ordinul anilor ci mai exact, eu am zis ziua.
Serios ma lamureste si pe mine cineva? Care e faza cu toata lumea? Asa idioti sunteti sau va prefaceti? Cum puteti sa credeti ca chiar o sa vina sfarsitul lumii cand zic niste negrotei[nu le mai stiu exact natia pentru ca nu ma intereseaza]ca nu au mai stiut ei sa scrie in calendar ca nu stiu atata matematica sa se gandeasca ce vine dupa 2012 sau 2013 mai nou? Sau ca vine cand i s’a pus pata lu’ unu ca asa a facut el dupa ce a visat cum o sa se imbogateasca 2000+11=2011 luna sa fie 1+20/5=5 si ziua 20+1=21= > 21 mai 2011.
Ok eu cred ca negroteii aia sunt niste inculti ca asa le e natia nu e vina lor si nu stiu ce vine dupa 2012 sau 2013 mai nou, si ca ala e un tampit cu ceva probleme la capatana daca a cheltuit atatea mii de $ cu afise prin toata lumea cu sfarsitul lumii.
E 22 mai 2011 si inca traiesc!!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu